Om oss

Det började med att det inte fanns det utförandet och den rörligheten i jiggen jag ville ha, så jag började testa med olika plastisolblandningar.

Tog sen fram en master till en jigg som jag ville ha, sen skulle man göra en form. Det var inte det lästaste, jag ville inte ha en silikonform. Ville inte göra en massa slaskgjutningar för occh bli av med de håligheter i plasten, som blev innan formen blivit varm och inte lämnade några silokon rester.

Det blev och exprimentera med ett aluminiumfyllt uretangjutharts, gjorde några former i det materialet. Men det var inte så lätt, det var segt och jobbigt och jobba med. Men det var det som jag fick tipps om på den tiden. Problemet sen var att det fanns bara och beställa i usa, det går inte och lösa fraktmässigt under 2022.

Under 2022 så började jag söka efter alternativt formmaterial, lade ner några månader på det. Hittade ett material som var något liknande, jag tog kontakt med företaget som sen skickade mig varan. 

– Snabbgjuten polyuretanharts 
– Snabb härdning
– Hög nötningsbeständighet
– Låg krympning
– luktfri
– Låg viskositet

 

Vill ni ha eran favorit färg på din jigg hör då av er till oss så ska vi försöka ordna det.

Har du ritat en master i ett 3d progam, hör då av er till oss så skriver vi ut den åt er. Om ni sen vill ha en form gjord, så kan vi dikutera om det går och vad det skulle kosta.

Det är några fisketeam som har lämnat förslag på en egen modell på jigg, som vi sen har tagit fram en master till och gjort en form.

Address

Stockholmsvägen 96
577 74
Målilla

Contact

Mail: info@swingbaits.se
Phone: 072-2251008